تشدید نظارت بهداشتی و شرعی بر تولید و عرضه فرآورده های خام دامی در نیکشهر
- شناسه خبر: 3739
- تاریخ و زمان ارسال: 22 اسفند 1401 ساعت 03:18
- بازدید : 395 بازدید
- نویسنده: مصطفی سابکزهی
به گزارش نیکشهر خبر، ناصر مره ئی رئیس اداره دامپزشکی شهرستان نیکشهر گفت: در آستانه ایام تعطیلات نوروز و تقارن ماه مبارک رمضان و افزایش شرایط تولید ، توزیع و عرضه فرآورده های خام دامی و به منظور تامین و ارتقاء سطح بهداشت و سلامت مصرف کنندگان فرآورده های خام دامی و اهمیت فوق العاده این موضوع در ایام تعطیلات نوروز و ماه مبارک رمضان،طرح نظارت های بهداشتی بر مراکز توزیع و عرضه فرآورده های خام دامی تا پایان ماه مبارک رمضان ادامه خواهد داشت.
وی گفت: در طول این مدت کارشناسان و بازرسان دامپزشکی شهرستان با هماهنگی سایر دستگاه های زیربط در قالب اکیپ های ویژه بهداشتی نظارت بر مراکز توزیع و عرضه فرآورده های خام دامی، سردخانه ها و دیگر مراکز را بر عهده خواهند داشت.
مره ئی افزود : در برنامه تشدید و کنترل و نظارت بهداشتی تعداد ۲ اکیپ سیار، یک اکیپ ثابت که متشکل از ۴ نفر بازرس بهداشتی بصورت ویژه حضور خواهند داشت که موفقیت این طرح در گرو ارتقاء شاخص های بهداشتی و تأمین سلامت جامعه و در نهایت انجام مطمئن مراحل برنامه می باشد.
رئیس اداره دامپزشکی شهرستان نیکشهر اظهار داشت: در مدت اجرای این طرح، نظارت بهداشتی بر مراکز عرضه فرآوردههای دامی خام دامی و مرغ و ماهی، قصابیها، کشتارگاه دام و… تشدید خواهد شد تا عموم شهروندان از فرآوردههای خام دامی و پروتئینی با بالاترین کیفیت بهره مند شوند.
وی در پایان از شهروندان خواست در صورت برخورد با هرگونه تخلف بهداشتی اعم از کشتار دام در کنار جاده ها، تفرجگاهها، فروش گوشت قرمز فاقد مهر بازرسی دامپزشکی، فروش لاشه مرغ غیر بسته بندی شده، حمل گوشت در خودروهای غیر مجاز و فاقد یخچال، فروش انواع گوشت و فرآورده های خام دامی دارای ویژگی های نامطلوب و غیر بهداشتی با اداره دامپزشکی شهرستان نیکشهر با شماره ۱۵۱۲ تماس تا در اسرع وقت توسط کارشناسان اداره دامپزشکی پیگیری و برخورد قانونی صورت گیرد.