توسعه روستاها و احداث مدارس با مشارکت چهره های فرهنگی و هنری
- شناسه خبر: 2571
- تاریخ و زمان ارسال: 21 شهریور 1401 ساعت 08:08
- بازدید : 679 بازدید
- نویسنده: مصطفی سابکزهی
به گزارش نیکشهر خبر به نقل از دیدار نیوز ، محمد بلوچ زهی روزنامه نگار ، نویسنده و بخشدار مرکزی نیکشهر در سیستان و بلوچستان با انتشار یک پست اینستاگرامی از ایدهها و برنامه ریزی ستاره اسکندری بازیگر سرشناس سینما و تلویزیون در این استان خبر داد.
این روزنامه نگار سرشناس مطبوعات ایران با اشاره به ساخت نخستین فیلم سینمایی «خورشید آن ماه» توسط ستاره اسکندری به زبان بلوچی در بلوچستان و کسب موفقیتهای مختلف نکته ارزشمند و ماندگار این فیلم را سوا از معرفی فرهنگبلوچ طنین انداز شدن آواز شمشوک بلوچ آوازه خوان پیشکسوت بلوچ که این روزها تلخ روزگار میگذراند و برخی دیگر از موزیسینهای درجه یک بلوچ عنوان کرد.
وی همچنین نوشت: به دعوت بانو ستاره اسکندری بازیگر ، نویسنده و کارگردان توانای کشور در خصوص برنامههای فرهنگی و هنری آتی اش در سیستان و بلوچستان با ایشان دیداری داشتم.
گرچه تا نهایی شدن برنامههای اجرایی ایشان به چند و چون آن نخواهم پرداخت ، اما میتوان اشاره کرد این بازیگر شاخص ایدههای نویی را در دست برنامه ریزی دارد و اجرا که در فرصتی دیگر در این باره بیشتر خواهم پرداخت.
در ادامه این یادداشت آمده است خانم اسنکدری حدود یک سال پیش فیلم سینمایی «خورشید آن ماه» را که به زبان بلوچی و درباره فرهنگ مردم بلوچستان است ساخت و موفقیتهایی را نیز برای فیلمش کسب کرد و پس از آن به دنبال اجرای ایدهها و برنامه هایش در این خصوص است.
بلوچ زهی در پستی دیگر با انتشار یک تصویر با شرمین نادری نویسنده از امضای قرارداد ساخت یک مدرسه سه کلاسه به مبلغ ده میلیارد ریال به نمایندگی سایر خیرین خبر داد و گفت: دانش آموزان روستای هنزم با احداث این کلاس درس دیگر زیر سقفهای ناایمن و لرزان درس نمیخوانند.
همچنین این فعال عرصه فرهنگ و اجتماع از احداث یک فرهنگسرا در روستای مخت با هزینهای نزدیک به ۴۰ میلیارد ریال با حمایت های مینا کامران فعال کسب و کار و تسهیلگر و گروهی از خیرین خبر داد.
وی با اشاره به احداث یک فرهنگسرا در روستای سه هزار نفری و تاریخی مخت در شهرستان نیک شهر نوشت: این روستا با برگزاری فستیوالهای فرهنگی و هنری و اجتماعی استانی و کشوری مرکز ثقل فعالیتهای فرهنگی و هنری و روستایی در سیستان و بلوچستان خواهد شد.
وی در پایان همچنین توضیح داد که طراحی فرهنگسرای روستای مخت توسط آرش علی آبادی یکی از موفقترین معماران ایران با الگو گرفته از معماری بومی منطقه در حال انجام است.