نظارت مستمر بر نحوه فعالیت خبازی ها در ساربوک
- شناسه خبر: 1440
- تاریخ و زمان ارسال: 8 آبان 1400 ساعت 10:40
- بازدید : 473 بازدید
- نویسنده: مصطفی سابکزهی
به گزارش نیکشهر خبر، انور رئیسی بخشدار ساربوک در بازدیده سرزده از نانوایی های سطح این بخش گفت: وضعیت و مسائل بهداشتی نانوایی ها سطح بخش ،نحوه پخت نان ، ساعات پخت و کیفیت آرد خبازی های بخش ساربوک از نزدیک مورد بررسی قرار گرفت و اخطار های لازم جهت بهبود کیفیت نان صادر شده است.
وی با بیان این که نانوایان از قشر زحمتکش جامعه هستند افزود: در کنار تاکید بر توزیع نان با کیفیت باید به مسائل و مشکلات این قشر نیز توجه کرد.
بخشدار ساربوک گفت : در جریان این بازدید ، کیفیت ، کمیت ، رعایت بهداشت فردی کارگران ، نوع برخورد فروشندگان با مردم ، وزن چانه های هر قرص نان با توجه به نوع نان، مد نظر قرار گرفت.
انور رئیسی همچنین در این بازدید بر لزوم نظارت مستمر بر نحوه پخت ، عرضه نان و بهداشت نانوایی ها از سوی دستگاه های مسئول تاکید کرد .