شما اینجا هستید

اخبار منطقه ای » نظارت مستمر بر نحوه فعالیت خبازی ها در ساربوک
گزارش از : مصطفی سابکزئی

به گزارش نیکشهر خبر، انور رئیسی بخشدار ساربوک در بازدیده سرزده از نانوایی های سطح این بخش گفت: وضعیت و مسائل بهداشتی نانوایی ها سطح بخش ،نحوه پخت نان ، ساعات پخت و کیفیت آرد خبازی های بخش ساربوک از نزدیک مورد بررسی قرار گرفت و اخطار های لازم جهت بهبود کیفیت نان صادر شده است.

وی با بیان این که نانوایان از قشر زحمتکش جامعه هستند افزود: در کنار تاکید بر توزیع نان با کیفیت باید به مسائل و مشکلات این قشر نیز توجه کرد.

بخشدار ساربوک گفت : در جریان این بازدید ، کیفیت ، کمیت ، رعایت بهداشت فردی کارگران ، نوع برخورد فروشندگان با مردم ، وزن چانه های هر قرص نان با توجه به نوع نان، مد نظر قرار گرفت.

انور رئیسی همچنین در این بازدید بر لزوم نظارت مستمر بر نحوه پخت ، عرضه نان و بهداشت نانوایی ها از سوی دستگاه های مسئول تاکید کرد .

شما هم می توانید دیدگاه خود را ثبت کنید

کامل کردن گزینه های ستاره دار (*) الزامی است -
آدرس پست الکترونیکی شما محفوظ بوده و نمایش داده نخواهد شد -

نیکشهر خبر | پایگاه خبری و اطلاع رسانی شهرستان نیکشهر