خیز بلند سرمایهگذاران بومی برای خودکفایی شهرستان نیکشهر در تولید گوشت مرغ
- شناسه خبر: 2207
- تاریخ و زمان ارسال: 5 خرداد 1401 ساعت 09:39
- بازدید : 451 بازدید
- نویسنده: مصطفی سابکزهی
به گزارش نیکشهر خبر، عبدالستار سهراب زهی سرپرست جهادکشاورزی شهرستان نیکشهر گفت : با همت و تلاش جهاد کشاورزی استان و سرمایهگذاران بومی عملیات اجرایی ۲۰ واحد پرورش مرغ گوشتی در شهرستان آغاز شده که این واحدها بین ۱۰ تا ۹۰ درصد پیشرفت فیزیکی دارند.
وی گفت : با راهاندازی این ۲۰ واحد پرورش مرغ گوشتی علاوه بر ایجاد بیش از ۲۰۰ فرصت شغلی، ظرفیت تولید گوشت مرغ در شهرستان به بیش از ۳۵۰۰ تن در سال خواهد رسید و این شهرستان در تولید گوشت مرغ به خودکفایی خواهد رسید.
سهراب زهی افزود : در حال حاضر سه واحد پرورش مرغ گوشتی در شهرستان با ظرفیت ۱۶۵ هزار تن در هر دوره به فعالیت می پردازد که بین ۱۰ تا ۱۵ درصد مرغ گوشتی شهرستان نیکشهر را تامین می کنند.